BADKAMERS

De badkamer in uw huis is aan vervanging toe. De tegels laten los, de kleuren zijn hopeloos ouderwets en eigenlijk wilt u wel een fijn bad om na een drukke dag in te kunnen ontspannen. Kortom: u bent zich aan het oriënteren op een nieuwe badkamer. Wij kunnen u daarbij helpen met advies, u wensen omzetten in mogelijkheden en u in contact brengen met de juiste leverancier van badkameronderdelen die bij u past. Tenslotte nemen wij de gehele verbouw voor onze rekening.

 

Door onze ruime ervaring met verbouw en nieuwbouw hebben wij al meerdere badkamers gerenoveerd en gerealiseerd. Wij werken met professionele installateurs en met de juiste leveranciers passend bij uw wensen. Wij nemen zo al zorg uit handen van de klant. En ‘last but not least’: afspraak is afspraak! Wij bestaan tenslotte niet zomaar al twintig jaar met veel tevreden klanten.

 

Stappenplan

Hoe gaat zoiets in zijn werk? Zo pakken wij dit aan:

Oriëntatie en advies

Eerst gaan we met u om tafel om uw wensen te bespreken met wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en modernste snufjes; toepassingen waar u wellicht niet eens aan denkt of weet dat het mogelijk is. Zoals een elektronische kraan die reageert op beweging, een elektronisch bedieningspaneel in de douche, een ‘sunshower’, de vele mogelijkheden van ledverlichting en nog veel meer.

Offerte

Op basis van uw wensen maken wij een passende offerte voor u. Ons streven is om binnen een week na de afspraak u de offerte voor te leggen. Zodra we tot een prijsafspraak zijn gekomen, maken wij een planning, zodat u precies weet wanneer wij welke werkzaamheden gaan uitvoeren.

Uitzoeken van materialen

Wij hebben afspraken met verschillende leveranciers van badkameronderdelen. Samen met u zoeken wij de leverancier die bij uw wensen, smaak en budget past.

Uitvoering

Als alle materialen binnen zijn, beginnen wij met de uitvoering. Vanaf de start van de werkzaamheden streven wij ernaar om in circa twee weken de badkamer gebruiksklaar op te leveren. Mocht u in de tussentijd gebruik willen maken van een nooddouche, kunnen wij deze voor u regelen, zodat u gewoon thuis kunt blijven douchen.

Oplevering

Uw nieuwe badkamer is klaar om van te gaan genieten. Voor ons het moment om u veel plezier te wensen. Uiteraard blijven wij beschikbaar mocht u toch nog aanvullende vragen of wensen hebben, want afspraak is afspraak.

 

Neem voor meer informatie contact met ons op: info@petervdvlist.nl

GEREALISEERDE PROJECTEN

Familie Van Epen - Bodegraven

Complete verbouwing badkamer