top of page

AGRARISCHE BOUW

In het Groene Hart zijn wij omringd door kwekerijen en boerenbedrijven. Velen van deze ondernemers mogen wij tot onze klantenkring rekenen. We zijn daarom als aannemingsbedrijf ervaren in het realiseren van nieuwbouw, verbouw en andere bouwprojecten op dit terrein. Denk hierbij aan erfverharding, bruggen, mestvloeren, kelders, eb- en vloedvloeren, betonpaden en laadkuilen.

 

Eb- en vloedvloeren

Betonvloeren worden veel toegepast in de agrarische sector en de eb- en vloedvloeren worden dan het meest gebruikt, vooral in de tuinbouw. Dit zijn hellende vloeren waarbij water vanaf de hoge kant naar beneden loopt en hier weer wordt opgevangen en weer wordt teruggepompt. De hoek van de helling luistert nauw, omdat het water met een precieze snelheid naar beneden moet vloeien. De consistentie van de oppervlakte, de waterdichtheid, goten en afschot, en de indeling van putten spelen hier allemaal een rol in.

 

Laad- en loskuilen

Laad- en loskuilen zorgen voor een efficiënte aan- en afvoer van goederen. Belangrijk is dat gekeken wordt naar alle omstandigheden: hoe is de aanrijdroute, veiligheid en de verschillende laadvloerhoogtes, welke transportmiddelen gaan gebruik maken van de kuil? Dit zijn allemaal factoren die uiteindelijk bepalen hoe de laad- en loskuil eruit moet komen te zien en wat de betonbelasting moet worden. Hiermee hebben wij ruime ervaring en denken graag mee, zodat wij een passend ontwerp en perfecte uitvoering kunnen verzorgen.

 

Vloeren bedrijfsruimten

Eén van onze specialisaties is het aanleggen van vloeren voor bedrijfsruimten. Denk hierbij aan vloeren voor opslagloodsen, kantoren, bedrijfshallen, tuinbouw en veehouderij. Hiervoor ontwikkelen we op maat gemaakte vloeren, rekening houdend met ondergrond, waterdichtheid, slijtvastheid, vloerbelasting, de wens voor duurzaamheid en de agrarische wet- en regelgeving.

GEREALISEERDE PROJECTEN

Nico Streng Boomkwekerij BV - Boskoop

Betonvloeren kas, kantoor en kantine.

 

VOF Boomkwekerij Hans de Jong - Boskoop

Betonvloeren voor bedrijfshal.

 

Alex Schoemaker, Living Creations - Boskoop

Realiseren betonnen brug.

 

J. Van Zoest BV - Boskoop

Betonvloeren buitenterrein en kas.

Bas van Buuren BV – Maasland

Realiseren van betonvloeren voor ‘At the foundation of growth’

 

Welvreugd BV - Maasland

Betonwerkzaamheden bedrijfshallen en kantoorpand

 

Diverse kwekers – Poeldijk

Betonvloeren voor aardwarmtewinning kwekers, boorlocatie Maasland en Poeldijk.

bottom of page