top of page

VERBOUW

U woont fijn en de omgeving is prachtig, maar eigenlijk is uw huis te klein geworden voor uw leefbehoefte. Verhuizen doet u liever niet, zeker niet gezien de huidige overspannen huizenmarkt. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bestaande woning aan te passen en zo meer ruimte te creëren. Naast dat het meer leefruimte oplevert, zorgt het vaak ook een waardevermeerdering van uw huis. Wij gaan graag samen in gesprek met u en geven een passend advies aansluitend aan uw wensen. Hieronder lichten wij kort enkele mogelijkheden toe. Aannemingsbedrijf Van der Vlist heeft ruime ervaring in het bouwen en plaatsen van dakopbouw, aanbouw en uitbouw. Ook adviseren wij bij het eventuele vergunningentraject wat hiermee gemoeid is.

 

Dakopbouw

Een dakopbouw levert een grote ruimtewinst op voor de woning. Door het toepassen van een dakopbouw kunt u één of meer extra kamers realiseren, tot zelfs een hele verdieping erbij. Een zolder verandert zo in een volwaardige verdieping met meerdere kamers. Ideaal voor een kantoorruimte, atelier, hobbykamer of extra slaapkamer. U kunt ook kiezen voor een dakkapel. Hiermee vergroot u ook de bovenverdieping. Dit levert ook extra ruimte op, hetzij minder dan met een dakopbouw en is minder ingrijpend.

 

Uitbouw

Een uitbouw is een verlengstuk van uw woonhuis en levert een flinke ruimtewinst op. Een uitbouw kan uw woonkamer verlengen of uw keuken vergroten. Daarnaast is het eveneens mogelijk om meer daglicht in uw woning te realiseren. Anderzijds is het eveneens mogelijk om de grotere ruimte te onderbreken door deze te voorzien van een grotere doorgang of een poort.

 

Aanbouw

Een aanbouw is iets anders dan een uitbouw. Het is geen uitbreiding van een bestaande ruimte, maar een volledig nieuwe constructie. Een aanbouw hoeft niet aanzienlijk meer te kosten in vergelijking met een uitbouw. Wij kunnen u adviseren wat voor u de beste keuze is, mocht u twijfelen tussen een uit- of aanbouw.

 

Wilt u toch liever nieuwbouw op de huidige plek of op een nieuwe locatie? Ook dat kunnen wij voor u realiseren. Van bouwtekening tot oplevering; wij nemen alle zorgen uit handen.

GEREALISEERDE PROJECTEN

Bart en Sascha - Reeuwijk

Aanbouw aan bestaand vrijstaand woonhuis.

Familie Lourier - Boskoop

Verbouwing bestaand woonhuis, inclusief aanleggen van zwembad.

bottom of page