top of page

NIEUWBOUW

Een nieuw woonhuis helemaal naar uw wensen gebouwd; het begint vaak met ideeën aan de keukentafel. Samen met ons kunt u uw woondromen en wensen bespreken. Wij adviseren over de mogelijkheden en zorgen voor een professionele vertaalslag van uw wensen, zodat u binnen afzienbare tijd kunt genieten van uw eigen, nieuwe woonhuis. Een nieuw huis betekent vaak een nieuwe start. Het is een investering voor de toekomst en voldoet aan de moderne maatstaven zoals energiezuinig, goede isolatie en wordt duurzaam gebouwd. De eerste jaren hoeft u weinig tot geen onderhoud te plegen.

 

Proces

Hoe gaat dat nu in zijn werk? Het begint met een bouwkavel. Er is grond aangekocht door een projectontwikkelaar of aannemer. Het kan ook zijn dat u zelf de grond heeft aangekocht. Dan wordt het huis op papier gezet. We laten alle mogelijkheden zien en luisteren naar uw wensen. U kunt het huis naar uw wensen inrichten. Dit vertalen wij samen naar een bouwtekening en een offerte.

 

Als de offerte is goedgekeurd en getekend, wordt de planning gemaakt en gaan we van start met uw droomhuis. U kunt de bouw op de voet volgen en de lijnen met onze projectleiders zijn kort. We houden u op de hoogte van de vorderingen.

 

Wij bouwen onze woningen met een Woningborgkeurmerk. Dit betekent dat u garantie heeft dat de woning ten alle tijden wordt afgebouwd.

GEREALISEERDE PROJECTEN

Dave van Beek en Cindy de Groot - Boskoop

Compleet nieuwe vrijstaande woning.

Familie Rijnbeek - Boskoop

Compleet nieuwe woning.

bottom of page