top of page

Veel woonplezier dankzij Aannemingsbedrijf Van der Vlist


Aannemingsbedrijf Van der Vlist heeft voor Dave van Beek en Cindy de Groot hun vrijstaande woning in Boskoop gebouwd waar ze sinds juli 2020 met veel plezier wonen. Cindy vertelt over de samenwerking: “Om ons droomhuis te realiseren, waren we op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare aannemer die zich houdt aan de gemaakte afspraken. Te meer omdat we het bouwmanagement zelf wilden doen. Een relatie van ons heeft Peter van der Vlist aangeraden. Hij had goede ervaringen met Peter: ‘Een man een man, een woord een woord’, werd ons gezegd. Bouwbegeleiding zou niet nodig zijn volgens hem en dat klopte helemaal!”


Het eerste contact gaf Dave en Cindy direct een goed gevoel, vertelt ze. “Voor wie niet alle bouwtermen kent, legt hij alles goed en helder uit. Ook werd tijdens het eerste gesprek aangegeven wanneer de bouw zou starten en wanneer het huis gereed zou zijn. Het was een prettige onderhandeling en al vrij snel kwamen we tot een aannemingsovereenkomst. Stipt volgens planning startte de bouw en het proces verliep de gehele bouwperiode soepel, dit mede dankzij projectleider Frank Aartman. De afspraken werden correct nagekomen en geen vraag was hen teveel. Frank adviseerde ons proactief en de bouw en afbouw zijn zeer correct uitgevoerd. Ook de afwerking in de woning is perfect! Ze wisten precies wie welke klus het beste kan uitvoeren. Zowel de start als de opleverdatum van de woning was exact zoals toegezegd.” Wat Dave en Cindy ook als prettig hebben ervaren is dat Frank en Peter alle communicatie met de omwonenden hebben verzorgd. “Je wordt als klant echt helemaal ontzorgd.”


Cindy: “Zoekt u ook een goede en betrouwbare bouwer, zoek dan niet verder, maar bel Peter van der Vlist! Dankzij hem en zijn medewerkers wonen we in een prachtig, kwalitatief hoogwaardige gebouwd huis waar we sinds juli 2020 met heel veel plezier wonen. Veel dank Peter, Frank en overige collega’s!”


Comments


bottom of page