top of page

ONTWIKKELEN & REALISEREN

Wij ontwikkelen ook onze eigen projecten. Op eigen aangekochte grond bouwen wij hoofdzakelijk bedrijfsunits bestemd voor de verkoop. Op onze pagina Lopende Projecten kunt u zien waar wij op dit moment aan werken. Als u interesse heeft in één van deze projecten kunt u contact opnemen met Peter via 06-53896953 of info@petervdvlist.nl.

Vijf top bedrijfspanden op bedrijventerrein Leidsche Vaart in Ter Aar

Ben je ondernemer en kom je uit de omgeving Alphen aan den Rijn? Is je bedrijf uit z’n jasje gegroeid? Wij starten binnenkort met de bouw van prachtige bedrijfsunits die net een maatje groter zijn (netto voetprint 187 m2) en beschikken over zowel een kantoorgedeelte als een bedrijfshal. Deze panden zijn uitermate geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan meer ruimte voor bijvoorbeeld een showroom, werkplaats, opslag, kantoor of een mix daarvan.

 

Na de succesvolle realisatie van ons nieuwbouwproject ‘The Box Ter Aar’, wordt er in het tweede kwartaal 2021 door Aannemingsbedrijf Van der Vlist B.V. gestart met vijf nieuwe bedrijfsunits. De bedrijfspanden zijn geschikt voor ondernemers die net wat meer ruimte nodig hebben (de netto voetprint is maar liefst 187 m2) en willen doorstromen vanuit een kleine bedrijfsunit.

 

Grootte en indeling

Het twee verdiepingen tellend kantoorgedeelte valt op omdat het een prominente plek aan de voorzijde krijgt. Beide verdiepingen beslaan ieder circa 30m2. De begane grond kan als entree, receptie of kantoor worden aangewend. Er is een vaste trap naar de eerste verdieping, waar zich een verkeersruimte (hal/gang) en kantoorgedeelte bevinden.

Het vloeroppervlakte van de bedrijfshal, toegankelijk via een elektrisch bedienbare 4 meter brede overhead deur, bedraagt netto 157 m2. Los van het kantoorgedeelte biedt het bedrijfspand, mede door een frontbreedte van 12,16 meter, veel gebruiksmogelijkheden. Denk hierbij aan werkplaats, showroom, opslag of een combinatie hiervan. De bruto hoogte is circa 7,40 meter. De bruto diepte varieert van 15,10 meter tot 18,10 meter.

De kavels zelf zijn 30 meter diep en dat bij een breedte van standaard 12,16 meter (de tweede hoek bedrijfspanden beschikken over een extra strook grond van 1 meter of 5 meter). De kavels variëren dus van circa 360 m2 tot circa 510 m2.

 

Uiteraard is het mogelijk de casco units verder tijdens de bouw af te werken en bijvoorbeeld een tussenvloer in de grote hal aan te brengen. Afhankelijk van de unit is op eigen grond nog de beschikking over 4 tot 11 parkeerplekken.

 

Locatie

Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd aan de Goudsmid op het bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar. Het bedrijventerrein is gelegen midden in het Groene Hart en het bedrijvenpark is beveiligd met een hekwerk. De servicekosten hiervoor zijn beperkt. Het bedrijvenpark is gelegen nabij N207 richting Alphen aan den Rijn, welke aansluit op de A4 en A44 richting Den Haag en Amsterdam.

 

De toegangsweg tot de bedrijfspanden zelf is een mandelige weg (gezamenlijk eigendom). Met het kopen van een bedrijfspand wordt u ook lid van de CvE (Coöperatie van Eigenaren) die de wegen op Leidsche Vaart in beheer heeft.

 

Verkoopprijzen 

Alle units zijn inmiddels verkocht. Op dit moment wordt er gestart met de bouw van de units. Via LAATSTE NIEUWS kunt u het verloop van dit project bekijken.

Rijnhoek in Bodegraven

Op industrieterrein Rijnhoek in Bodegraven bouwen wij vier verschillende bedrijfsunits. De locatie ligt direct aan de N11 vanwaar u snel in Alphen aan den Rijn en Leiden bent of op de A12 richting Den Haag en Utrecht bent.

De units zijn circa 550 m2 en hebben twee kantoorruimtes met totaal nog eens circa 180 m2. Alle units zijn voorzien van tien eigen parkeerplaatsen.

Alle units zijn inmiddels verkocht. Op dit moment wordt er gestart met de bouw van de units. Via LAATSTE NIEUWS kunt u het verloop van dit project bekijken.

Leidsche Vaart in Ter Aar

Bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar ligt centraal gelegen in het Groene Hart met een vlotte ontsluiting op het nabijgelegen wegenverkeersnet (A4 en A44) met Schiphol op minder dan 25 kilometer afstand. Het bedrijvenpark ligt gunstig ten opzichte van de grotere plaatsen zoals Alphen aan den Rijn, Aalsmeer en Uithoorn.

Het verzamelgebouw met verschillende units heeft een zeer representatieve uitstraling en parkeren kan op eigen terrein. De units (v.a. 84 m2) zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven; voor ondernemers die behoefte hebben aan bijvoorbeeld een showroom, werkplaats, investering of kantoor.

De eerste units zijn augustus 2020 opgeleverd.

GEREALISEERDE PROJECTEN

Frank van Woerden Bouw – Utrecht (2020)

Totale ruwbouw voor 31 nieuwbouwappartementen aan de Ravellaan

 

Heembouw – Utrecht (2020)

Betonwerk voor 132 appartementen, transitie voormalig stadskantoor naar woongebouw

 

Frank van Woerden Bouw – Veenendaal (2020)

Fundatie en BG vloer t.b.v. nieuwbouw van het Integraal Kind Centrum in Veenendaal-west.

time lapse: https://www.youtube.com/watch?v=cgpWjL4UVts

Van Rhijn Bouw – Hoofddorp

Ruwbouw tot en met de eerste verdieping van appartementencomplex De Monarch.

Dura Vermeer – Oegstgeest (2020)

Fundering gemaakt van het nieuwe onderzoeks - en laboratoriumgebouw van DuPont.

 

De Vries en Verburg – Maasdijk (2020)

Fundering en laaddoks ihw gestort van de nieuwbouw van een verpakkings- en distributiecentrum voor Freight Line Europe, gevestigd op het bedrijventerrein Honderdland.

 

Heembouw – Den Haag (2020)

Volledig casco gerealiseerd van 36 beneden- en bovenwoningen aan de Boekweitkamp.

bottom of page