top of page

Betonwerk appartementencomplex

Bijgewerkt op: 18 uur geleden

Voor de BAM maken wij het complete betonwerk ten behoeve van de bouw van appartementencomplex in Sassenheim, voorzien van parkeerkelder en met op de begane grond een supermarkt.


Juni 2024

Bijna een jaar geleden zijn wij hier begonnen en voor de bouwvak dit jaar zit ons werk hier erop. We zijn op dit moment druk bezig met opruimen en alle stempels te verwijderen van de verdiepingsvloeren. Ook zijn we bezig met de laatste staalconstructie ten behoeve van de prefab elementen die erop komen te liggen.
December 2023

Hier nog een paar mooie overzichtsfoto's van medio december. Goed te zien is hoe eerste verdieping al vordert.November 2023

In week 47 zijn de breedplaten van de tweede verdieping gelegd en de vloer van blok 2. Op blok 1 zijn we nog volop in productie met de bewerkelijke hoge wanden. Afgelopen week zijn de damwandwerkzaamheden afgerond, waardoor we de wanden cycly moesten verschuiven naar een ander gedeelte van het bouwwerk. Week 48 zal de eerste breedplaat worden gelegd op blok 1, waar we hopelijk voor de kerst nog een vloerdeel zullen storten.


6 oktober 2023

Onze projectleider heeft foto's gemaakt vanuit de torenkraan. Vandaag is er 380 kub beton, van Betoncentrale Van der Vlist, gestort.25 augustus 2023

De keldervloer is inmiddels gestort. Aankomende week gaan we beginnen met het aanbrengen van de kelderwanden.


18 juli 2023

Vandaag stond weer een betonstort op de planning. Er is 32 m3 beton gestort tussen de damwand en de betonvloer om voldoende tegendruk te creëren, zodat de damwandschoren na de bouwvak verwijderd kunnen worden. In week 34 gaan we verder met het maken van de kelderwanden.


12 juli 2023

Op 12 juli is bij het eerste blok de keldervloer gestort. Bij blok 2 zijn de funderingswerkzaamheden inmiddels gereed en daar wordt voor de bouwvak de begane grondvloer gelegd. Na de bouwvak starten we met de kelderwanden. Beton wordt geleverd door onze eigen betoncentrale.


Comments


bottom of page