top of page

Betonwerk Vlinderpoort Rijswijk

Bijgewerkt op: 6 okt. 2023

Voor De Langen & Van den Berg voeren wij het betonwerk uit voor hun project Vlinderpoort in Rijswijk. Hier realiseren zij 27 woningen en appartementen aan de Parelmoervlinderlaan. Het betonwerk bestaat uit fundatie, vloeren, stalen kolommen plaatsen en breedplaatvloeren.


Juli 2023

Dakvloer is gestort. Streven is om voor de bouwvak dit project af te ronden. Wij zijn druk bezig met o.a. de ondersteuning eruit te halen en willen dit project na de bouwvak netjes opleveren. Hierbij nog een paar mooie overzichtsfoto's van 17 juli.


Maart 2023

Met inzet van onze mobiele torenkraan van Kraanverhuur Van der Vlist, zijn de afgelopen week breedplaatvloeren van de eerste verdieping van blok 2 gelegd. De bekisting, het installatiewerk en de vlechter zijn druk bezig. Als de wapening goedgekeurd is, wordt maandag 3 april de vloer gestort; in totaal een 125 m3.


Tevens is de lijmer bezig met de wanden van de tweede bouwlaag. Hier zijn afgelopen donderdag de vloeren op gegaan. Vanwege diverse omstandigheden was het een flinke klus om alles klaar te krijgen. De fijne samenwerking met ons eigen kraanbedrijf (vanwege o.a. de flexibiliteit) en nauw contact met de uitvoering heeft ertoe geleid dat de planning toch gehaald is! Aankomende weken staan in het teken van stempels bouwen achter de lijmer aan, en de vloeren klaar maken voor de stort, die gepland staat voor 13 april.


Januari 2023

Op deze foto is te zien dat het vlechtwerk voor het eerste deel gereed is. De schotten zijn klaargelegd om vervolgens de bekisting te sluiten, waarna het beton wordt gestort.


Op deze overzichtsfoto's is goed te zien dat de bodems ten behoeve van de fundatie gelegd zijn.


Comments


bottom of page