top of page

Betonwerk Weespersluis

In het waterrijke Weespersluis tussen Weesp en het IJsselmeer komen in totaal (gefaseerd) zo’n 2.750 woningen. In slechts een derde deel van het gebied staan straks woningen. De rest blijft open voor water en een aantal natuur(parken). Weespersluis bestaat uit drie wijken met elk een eigen karakter: Lanenrijk, Waterrijk en Vechtrijk. Adriaan van Erk bouwt hier een winkelblok plus appartementen waarvoor wij het complete betonwerk mogen uitvoeren.


Dit bestaat uit de fundatie (kraanpoer t.b.v. de bouwkraan, sprinklerput, drie liftputten, traforuimte, poeren en funderingsbalken), vloeren, breedplaatvloeren, natte wanden en prefab wanden.


Februari 2023

We zijn gestart met het betonwerk voor Project fase XA1 in Weesp. De werkzaamheden zijn eind 2022 opgestart en we zijn nu druk bezig met de funderingswerkzaamheden. De foto's laten zien wat voor omvang het werk heeft. Wij hebben het casco aangenomen. Aankomende week zullen de laatste funderingsbalken gestort worden, en gaan we starten met het leggen van de begane grondvloeren.


Januari 2023

Voor de Kerst is de kraanpoer en de vloer van de sprinklerput gestort. Nu zijn we bezig met de wanden van de sprinklerput en de poeren en funderingsbalken. Op dit werkt lopen Marco en Martin.
bottom of page