top of page

Bouw casco woonhuis in Waddinxveen

Bijgewerkt op: 4 nov. 2022

In opdracht van Remco en Daphne bouwen wij hun casco woonhuis aan de Wilhelminakade in Waddinxveen.


Dit werk is inmiddels afgerond.


Mei 2021

Onze werkzaamheden aan de woning naderen hun einde. Ons team is nog bezig met de dakrand van de tuinkamer e.d. en in de woning worden de binnenwanden geplaatst en de laatste timmerwerkzaamheden verricht. De steiger is grotendeels afgevoerd waardoor de woning dan ook duidelijk zichtbaar wordt. Een mooie landelijke woning die precies past op deze landelijke locatie in natuurgebied 't Weegje. We ontvangen nu al veel positieve reacties, wat leuk is om te horen voor iedereen die hier aan gewerkt heeft. Het belangrijkste is dat opdrachtgevers Remco en Daphne tevreden zijn en dat zijn ze. Ze kijken dan ook erg uit naar het moment dat wij de sleutel aan hun overhandigen en dat zij verder aan hun woning kunnen werken en inrichten.
Maart 2021

We inmiddels volop aan het metselen en de dakkap is geplaatst. Op de kap komen vier dakkappelen waar we de komende dagen ons op gaan vestigen. De meeste logistieke uitdagingen hebben we gehad en dat is allemaal prima verlopen. Medio april 2021 zullen onze werkzaamheden daar gereed zijn.Januari 2021

Wat betreft de voortgang: de heiwerkzaamheden tot aan het leggen van de begane grondvloer zijn nu voltooid. Momenteel zijn we bezig met het stelwerk voor het kalkzandsteen waar deze week mee gestart zal worden. De bevoorrading en hijswerkzaamheden doen wij met onze verreiker vanuit ons eigen kraanbedrijf.


コメント


bottom of page