top of page

Cap Horn in Rijnsburg

Bijgewerkt op: 4 nov. 2022

Op een unieke plek in Rijnsburg, omgeven door water, bouwen wij mee aan de sfeervolle woonwijk Cap Horn. Dit project omvat 24 herenhuizen, 24 twee-onder-één-kap-woningen en 5 vrijstaande villa’s met uitzicht op/of direct gelegen aan het water. De twee-onder-één-kap-woningen en de villa’s krijgen een eigen aanlegsteiger aan de Oude Vliet in hun achtertuin. De herenhuizen kijken uit op het Oegstgeesterkanaal. Cap Horn wordt een kleinschalige wijk met karaktervolle, luxe afgewerkte woningen. Wij verzorgen in opdracht van Van Rhijn Bouw het complete betonwerk vanaf fundering tot en met het dak, waarbij de woningen opgetrokken zijn met prefabbetonwanden, waarbij wij onze eigen rupskraan via Kraanverhuur Van der Vlist inzetten.


Dit project is inmiddels afgerond.


September 2021

De prefab wanden van de eerste verdieping van het appartementencomplex De Horn zijn geplaatst.Juli 2021

Na de bouwvak worden de laatste punten van de woningen gezet en zijn deze gereed.


Daarnaast vereist het appartementencomplex De Horn wat bestaat uit een kelder van 400 m2. Daarboven komen vier lagen prefab wanden met breedplaatvloeren 900 m2 per verdieping. De vijfde verdieping loopt terug naar 350 m2 met een schuine kap. Op dit project lopen Marco en Arnold die de bouw naar boven trekken Voor de funderingen van de woningen was Lucas en zijn ploeg verantwoordelijk.


Er is onlangs met een drone een filmpje gemaakt:


Juni 2021

Begin mei zijn wij gestart met de werkzaamheden. Momenteel staan de wanden al, zoals op de foto te zien is, met rechts onze kraan. Op de tweede foto een impressie. Inmiddels zijn we gestart met de natte kelder van het appartementencomplex De Horn.

Comments


bottom of page