top of page

Complete betonwerk voor Het Poortgebouw in Den Haag

Bijgewerkt op: 4 nov. 2022


In de Haagse wijk ‘Benoordenhout’ wordt – daar waar vroeger de zusters en broeders in opleiding van het Bronovoziekenhuis woonden – ‘Het Poortgebouw’ gerealiseerd door Vastbouw. Een luxe herontwikkelingsproject aan de Bronovolaan. Er worden 31 koopappartementen gerealiseerd in het vijf verdiepingen tellende gebouw. Wij maken in opdracht voor Vastbouw het complete betonwerk van het project Het Poortgebouw.


Dit werk is inmiddels afgerond.


November 2021

Exact 12 maanden geleden hebben wij de keldervloer gestort en vandaag (26 november) hebben wij de dakvloer gestort. Totaal hebben wij een kleine 4.000 m3 beton aangebracht. Volgende week storten wij de laatste liftopbouw. Op de foto's is de gestorte dakvloer van vandaag te zien en een foto van de keldervloer vorig jaar november.
Juli 2021

Inmiddels is Carl met zijn team bezig met de derde verdieping. Hier plaatsen we de vloeren, wanden en trappen.Maart 2021

In de eerste week van maart is de vloer van de begane grond gestort. Dit besloeg 320 m3 beton. In de tweede week wordt gestart met het plaatsen van de eerste wanden.
Februari 2021

Inmiddels zijn de wanden van de kelderbak, inclusief vier liftkernen, gestort. Momenteel zijn we bezig met de ondersteuning van de breedplaatvloeren. Maandag week 6 worden de eerste breedplaatvloer geleverd.
December 2020


Comments


bottom of page