top of page

Feest bij Van der Vlist

Aannemingsbedrijf Van der Vlist bestond vorig jaar 20 jaar, maar vanwege corona is dat feestje uitgesteld. Ook zijn het projectbureau en de administratie in maart naar het nieuwe pand in Alphen aan den Rijn verhuisd. Dit alles was wel reden voor een feestje. Daarom gaf Peter van der Vlist afgelopen zaterdag 1 oktober een groot feest voor zijn medewerkers en relaties.De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. Een aantal jaar geleden is de locatie in Alphen aan den Rijn aan de Hoorn aangekocht. Hier werd al snel de werkplaats, materiaalopslag en het magazijn ingericht en in gebruik genomen. In oktober 2020 kwam hier Kraanverhuur Van der Vlist bij. Het kantoorpand werd verbouwd en gemoderniseerd. Begin maart 2022 werd dit in gebruik genomen met de administratie op de begane grond en het projectbureau en directie op de tweede verdieping. Op de eerste verdieping is een grote en sfeervolle kantine gevestigd. Ook heeft het kantoor drie spreekkamers die van alle gemakken voorzien zijn, zoals een groot scherm en airco.


Sinds 1 oktober 2022 is de betoncentrale in Zoeterwoude overgenomen, welke verdergaat onder de naam Betoncentrale Van der Vlist. Tevens staan er met BouwConstruct nog mooie ontwikkelingen in het vooruitschiet.


Met circa 250 mensen was het een groot feest en de sfeer zat er goed in. Wij danken iedereen die erbij aanwezig is geweest. Het was een fantastische avond. Grote dank aan Van der Loo Events. Zij hebben het feest aangekleed, de catering verzorgd en een geweldige band geregeld.


Hieronder een impressie van de avond.


Comments


bottom of page