top of page

Foodcourt in Nieuwegein

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023

Op een strategische plek in Nieuwegein gelegen aan de A27, heeft Dunavast een locatie verworven voor realisatie van een Foodcourt op bedrijvenpark Het Klooster. De locatie is in partnership met McDonald’s Nederland ontwikkeld. Aannemersbedrijf Van der Vlist is hoofdaannemer op dit project. Wij verzorgen de ruwbouw en leveren de units casco op. Wij zullen de tot ongeveer oktober 2022 met onze eigen medewerkers en onderaannemers hier volop aan het werk zijn.

Het Foodcourt heeft een bruto vloeroppervlakte van 2.300 m2 en biedt daarnaast ruimte voor 221 parkeerplaatsen. Het perceel heeft een totale oppervlakte 12.105 m². De viertal units zijn langjarig verhuurd aan de respectievelijke restaurantketens: McDonald’s (mede-initiatiefnemer), KFC, Happy Italy en De Beren.


9 november 2022

De panden voor de KFC en Mc Donalds zijn intern opgeleverd. De infra is klaar. We zijn nog bezig met de buitengevels af te maken. Het doel is om eind van het jaar het project helemaal op te leveren.16 augustus 2022

In de bouwvak is er op dit project doorgewerkt. De toren staat, hiermee is het hoogste punt bereikt en we zijn bezig met de gevelbekleding aan te brengen. Klik op de pijlen voor meer foto's.

Voor de bouwvak is de stalen constructie van de toren geplaatst. Hier is een film van gemaakt:


19 mei 2022

De betonvloeren zijn gestort en de eerste staalconstructies zijn inmiddels geplaatst.


4 februari 2022

Inmiddels zijn we gestart met de bouw en wordt er geheid. Om de start van de bouwwerkzaamheden feestelijk in te luiden, werd vrijdag 4 februari een bijeenkomst gehouden voor alle betrokkenen. Wij hebben alle genodigden een bouwhelm aangeboden. In aanwezigheid van Ellie Eggengoor, wethouder Economische Zaken gemeente Nieuwegein, heeft Dunavast – letterlijk - het feestelijke startschot gegeven voor de bouw van het project Foodcourt. Eggengoor sprak tijdens de bijeenkomst: “De gemeente Nieuwegein is verheugd dat Dunavast het Foodcourt in Bedrijvenpark Het Klooster gaat ontwikkelen. Het is op deze zichtlocatie een aanwinst voor de stad en voor de bedrijven die al in het bedrijvenpark gevestigd zijn. Ik wens ook de KFC, De Beren, McDonald’s en Happy Italy alle succes toe!”


18 januari 2022

De grond wordt bouwrijp gemaakt. We hebben hekken geplaatst zodat onbevoegden niet zomaar het terrein kunnen betreden. Dit o.a. vanwege veiligheidsredenen.


Comentários


bottom of page