top of page

Geinse Wal - appartementencomplex

Bijgewerkt op: 5 apr.

In eigen ontwikkeling transformeren wij twee voormalige kantoorpanden in Nieuwegein tot twee appartementencomplexen met in totaal 48 twee- en driekamerappartementen: project Geinse Wal. De voorbereidende werkzaamheden zijn eind 2023 gestart. In oktober hebben wij geveldoeken opgehangen om voorbijgangers alvast een idee te geven van hoe de panden er uit komen te zien. Begin 2024 zijn de sloop- en bouwwerkzaamheden van start gegaan.April 2024

De gevelkozijnen zijn inmiddels geplaatst en de steiger is verwijderd. Hierdoor is de gevel nu goed zichtbaar. De balkons worden in week 22 geleverd en gemonteerd. Binnen wordt er nu hard gewerkt aan het plaatsen van de binnenwanden en het aanbrengen van de electra, daarna volgt de vloerverwarming en wordt de afwerkvloer aangebracht. In mei begint Eneco met de werkzaamheden voor de stadsverwarming in de Technische Ruimte.


Februari 2024

Op het bouwterrein is het een drukte van jewelste. Onze bouwplaatsmedewerkers en onderaannemers werken op verschillende plekken aan en in de gebouwen. Zo zijn er al steenstrips geplaatst, waardoor de buitengevels al een deels hun charme krijgen. Binnen worden de tussenwanden geplaatst. Er worden sleuven geboord voor leidingwerk. Er vindt loodgieterswerk plaats.


Januari 2024

Geinse Wal 2: De sloopfase is afgerond. Momenteel zijn we bezig met de gevelwerkzaamheden. Dit heeft door de vorst twee weken stilgelegen, maar wordt in week 3 weer hervat. Voor de installaties worden momenteel gaten in de vloer geboord. Dit is bijna klaar. We zijn gestart met de woningscheidende wanden te plaatsen en verwachten in week 3 te starten met de plafonds. De loodgieter is begonnen met de installaties aan het plafond. De stadsverwarming is begonnen met de installatie. Eind week 3 gaat de elektricien starten met het leidingwerk.

 

Geinse Wal 1: Hier zijn we nog bezig met de sloopwerkzaamheden en hopen deze begin februari te hebben afgerond. Verder wordt hier de gevelsteiger geplaatst en beginnen we week 3 met het boren van de gaten voor de installaties.Comments


bottom of page