top of page

Verkocht! De 5 top bedrijfspanden in Ter Aar zijn inmiddels allemaal verkocht

Bijgewerkt op: 26 okt. 2021

Nog dit jaar leveren wij vijf prachtige bedrijfsunits op die net een maatje groter zijn (netto voetprint 187 m2) en die beschikken over zowel een kantoorgedeelte als een bedrijfshal. Deze panden zijn uitermate geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan meer ruimte voor bijvoorbeeld een showroom, werkplaats, opslag, kantoor of een mix daarvan. Inmiddels zijn alle bedrijfsunits verkocht, maar in Alphen aan den Rijn gaan wij volgend jaar weer starten met de bouw van units. Kijk op BouwConstruct voor meer informatie.Na de succesvolle realisatie van ons nieuwbouwproject 'The Box Ter Aar', is er in het tweede kwartaal van 2021 door Aannemingsbedrijf Van der Vlist B.V. gestart met vijf nieuwe bedrijfsunits. De bedrijfspanden zijn geschikt voor ondernemers die net wat meer ruimte nodig hebben (de netto voetprint is maar liefst 187 m2) en willen doorstromen vanuit een kleinere bedrijfsunit.


Grootte en indeling

Het twee verdiepingen tellend kantoorgedeelte valt op omdat het een prominente plek aan de voorzijde krijgt. Beide verdiepingen beslaan ieder circa 30m2. De begane grond kan als entree, receptie of kantoor worden aangewend. Er is een vaste trap naar de eerste verdieping, waar zich een verkeersruimte (hal/gang) en kantoorgedeelte bevinden.

Het vloeroppervlakte van de bedrijfshal, toegankelijk via een elektrisch bedienbare 4 meter brede overhead deur, bedraagt netto 157 m2. Los van het kantoorgedeelte biedt het bedrijfspand, mede door een frontbreedte van 12,16 meter, veel gebruiksmogelijkheden. Denk hierbij aan werkplaats, showroom, opslag of een combinatie hiervan. De bruto hoogte is circa 7,40 meter. De bruto diepte varieert van 15,10 meter tot 18,10 meter.

De kavels zelf zijn 30 meter diep en dat bij een breedte van standaard 12,16 meter (de tweede hoek bedrijfspanden beschikken over een extra strook grond van 1 meter of 5 meter). De kavels variëren dus van circa 360 m2 tot circa 510 m2.


Uiteraard is het mogelijk de casco units verder tijdens de bouw af te werken en bijvoorbeeld een tussenvloer in de grote hal aan te brengen. Afhankelijk van de unit is op eigen grond nog de beschikking over 4 tot 11 parkeerplekken.


Locatie

De bedrijfsunits zijn gesitueerd aan de Goudsmid op het bedrijvenpark Leidsche Vaart in Ter Aar. Het bedrijventerrein is gelegen midden in het Groene Hart en het bedrijvenpark is beveiligd met een hekwerk. De servicekosten hiervoor zijn beperkt. Het bedrijvenpark is gelegen nabij N207 richting Alphen aan den Rijn, welke aansluit op de A4 en A44 richting Den Haag en Amsterdam.


Meer weten over dit project? Klik dan hier of bel met Peter: 06 - 538 696 53.

Yorumlar


bottom of page