top of page

Op zoek naar nieuwe collega's

Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Aannemingsbedrijf Van der Vlist is nog steeds groeiende en door uitbreiding van onze werkzaamheden hebben wij momenteel verschillende vacatures binnen alle facetten van ons bedrijf.Wij zijn gevestigd aan de Hoorn in Alphen aan den Rijn. Oprichter en directeur Peter van der Vlist heeft sinds 2001 zijn aannemersbedrijf van éénmanszaak uit laten groeien tot het bedrijf wat er nu staat. Samen met ruim dertig medewerkers en in samenwerking met verschillende zzp'ers en onderaannemers bouwen wij huizen, bedrijfspanden, loodsen, betonwerken en meer. Tevens zijn er inmiddels een aantal dochterbedrijven opgericht, zoals BouwConstruct (projectontwikkeling), Kraanverhuur Van der Vlist en Betoncentrale Van der Vlist. Voor al onze ondernemingen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers: van allround timmermannen tot projectleiders, van calculator tot controller.


Peter van der Vlist: “Bouwen aan de toekomst, betekent ook investeren in een goed team. Wij hebben vorig jaar een splinternieuw kantoorpand in Alphen aan den Rijn in gebruik genomen. Op deze locatie waren al onze werkplaats en magazijn gevestigd. Momenteel maken we een gigantische professioneringsslag, op zowel vaktechnisch gebied als op veiligheid. Er prachtige projecten op de planning met veel diversiteit: van betonwerken, ontwikkelen van bedrijfsunits, het transformeren van een kantoorpand tot appartementen, verhuur van kranen en autolaadkranen tot het produceren van onze eigen beton. Kortom, we zijn een gezond, groeiend bedrijf en zoeken nog mensen die met ons mee willen bouwen aan de toekomst.”


Wij bieden een uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring, een open en informele werksfeer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, CAO Bouw en Infra, pensioenopbouw het BPF en de mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.


Hozzászólások


bottom of page