top of page

Palenstein Zoetermeer

Bijgewerkt op: 24 jan.

Voor Heembouw voeren we het betonwerk uit voor het project Palenstein Vlek C in Zoetermeer. Dit bestaat uit 67 sociale appartementen voor Vidomes. In de directe omgeving staan veel flats uit de jaren 60 die gesloopt worden en plaats gaan maken voor een meer gevarieerd woningaanbod waardoor de leefbaarheid in de gehele wijk verbeterd zal worden.


Januari 2023

We zijn momenteel bezig met de wanden op de eerste verdiepingsvloer. Volgende gaan we de breedplaatvloeren leggen van de 2e verdieping van de hoogbouw. De laagbouw volgt een week later. Hier is het team van Hans van Aalst bezig voor ons.


December 2022

De bouw vordert goed. De vloerplaten van de eerste verdieping worden gelegd. Naast het betonwerk, voeren wij ook het kraanwerk uit met onze volledig elektrische vaste torenkraan.


November 2022

Eind november staan de eerste wanden van de begane grond er. Ook wordt een vloer gestort met beton van Betoncentrale Van der Vlist.


November 2022

Vrijdag 11 november is de elektrische vaste torenkraan van ons kraanverhuurbedrijf naar de locatie vervoerd en vervolgens opgebouwd. Bekijk hier de fotoreportage.


November 2022

De funderingen zijn gestort en in week 46 beginnen we met de wanden. Dan wordt ook onze eigen vaste torenkraan van Kraanverhuur Van der Vlist opgebouwd, welke de aankomende maanden op dit project blijft staan en wordt ingezet door Heembouw.

bottom of page