top of page

Palenstein Zoetermeer

Bijgewerkt op: 19 jan.

Voor Heembouw hebben wij het betonwerk uitgevoerd voor het project Palenstein Vlek C in Zoetermeer. Dit bestaat uit 67 sociale appartementen voor Vidomes. In de directe omgeving staan veel flats uit de jaren 60 die gesloopt worden en plaats gaan maken voor een meer gevarieerd woningaanbod waardoor de leefbaarheid in de gehele wijk verbeterd zal worden.


November 2023

Op onze website van ons kraanverhuurbedrijf, staat een video van dit project waar de vaste torenkraan van ons kraanverhuurbedrijf een jaar heeft gestaan. Dit werk is technisch gereed en de werkzaamheden zijn afgerond.


Augustus 2023

Het hoogste punt is bereikt. Het betonwerk is hier gereed. We halen momenteel de ondersteuning eruit te halen en zijn we de wanden aan het poetsen.


Juli 2023

Inmiddels zijn we een halfjaar verder en zijn we op de 9e verdieping aangekomen. Vrijdag 14 juli zijn door ons kraanbedrijf het eerste deel van de galerijplaten en balkons van de 9e verdieping naar zo'n 32 meter hoogte gehesen.

Voor de bouwvak wordt de dakvloer gestort en dan is het betonwerk voor dit project klaar. Na de vakantie gaan we de laatste ondersteuning eruit halen.


Januari 2023

We zijn momenteel bezig met de wanden op de eerste verdiepingsvloer. Volgende gaan we de breedplaatvloeren leggen van de 2e verdieping van de hoogbouw. De laagbouw volgt een week later. Hier is het team van Hans van Aalst bezig voor ons.


December 2022

De bouw vordert goed. De vloerplaten van de eerste verdieping worden gelegd. Naast het betonwerk, voeren wij ook het kraanwerk uit met onze volledig elektrische vaste torenkraan.


November 2022

Eind november staan de eerste wanden van de begane grond er. Ook wordt een vloer gestort met beton van Betoncentrale Van der Vlist.


November 2022

Vrijdag 11 november is de elektrische vaste torenkraan van ons kraanverhuurbedrijf naar de locatie vervoerd en vervolgens opgebouwd. Bekijk hier de fotoreportage.


November 2022

De funderingen zijn gestort en in week 46 beginnen we met de wanden. Dan wordt ook onze eigen vaste torenkraan van Kraanverhuur Van der Vlist opgebouwd, welke de aankomende maanden op dit project blijft staan en wordt ingezet door Heembouw.

Comments


bottom of page