Splinternieuw kantoor

Aannemingsbedrijf Van der Vlist BV bouwt aan de toekomst. Letterlijk, want aan de Hoorn in Alphen aan den Rijn wordt momenteel het bestaande kantoorpand op het terrein verbouwd tot een splinternieuw en modern kantoor voor de medewerkers van Van der Vlist. Momenteel zit het projectbureau en de administratie nog op het huidige vestigingsadres in Reeuwijk, maar hier is het bedrijf uit z’n jasje gegroeid. Op de locatie in Alphen zijn al de werkplaats en het magazijn gevestigd. Tevens staat hier al het materieel gestald. Er stond een kantoorpand op het terrein en deze is volledig gestript, vergroot en voorzien van een glazen gevel.

Artist impression - RDG ontwerp & advies B.V.


De verwachting is dat het projectbureau en de administratie begin 2022 verhuizen naar het nieuwe kantoor in Alphen aan den Rijn. Een gebouw voorzien van moderne snufjes waar het prettig werken zal zijn.


6 december 2021


15 november 2021


22 oktober 2021