top of page

Twee luxe woningen in Reeuwijk

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023

In Reeuwijk bouwen we twee luxe woningen aan De Steupel.


Februari 2023

In het plassengebied in Reeuwijk naderen wij de oplevering van de twee riante luxe woningen aan de Steupel in Reeuwijk. Onze mensen zijn bezig met de laatste werkzaamheden aan de gevels. Twee prachtige ruim opgezette woningen die ook met veel enthousiasme en betrokkenheid van de kopers is gerealiseerd. Complimenten aan allen betrokken partijen die hier aan mee gewerkt hebben.Oktober 2022

De bouw van de twee woningen vordert goed. Het rieten dak bij de ene woning zit erop en bij de andere woning is de houten balkconstructie mooi zichtbaar. Momenteel worden de boegdelen geplaatst en is de metselaar bezig met de buitenmuren.


September 2022

We zijn volop bezig met het gereed maken van de ruwbouw, zodat de dakkappen kunnen worden geplaatst. Deze worden in week 38 en week 39 geplaatst. De metselaar begint de week daarna.


Juli 2022

Voor de bouwvak zijn de begane grondvloeren gelegd en de terrassen gestort. Daarna zal verder gegaan worden met het lijmwerk van het kalkzandsteen, het steigerwerk, het constructiestaal en de 1e verdiepingsvloer. De 1e verdiepingsvloer storten we in de laatste week (week 29) voor de vakantie. Na de bouwvak zullen we in week 33 de profielen gaan stellen en starten met het lijmwerk op de 1e verdieping. Op begane grondniveau brengen we de houten gevelkozijnen, de houten stelkozijnen en de dragende HSB-wanden aan. De verwachting is dat rond week 36 de prefab kappen geplaatst zullen worden. Pablo heeft drone-foto's gemaakt van dit project:


Mei 2022

De eerste paal is geslagen en dit is feestelijk gevierd met taart.Commentaires


bottom of page