top of page

Vacature: administratief medewerker

Bijgewerkt op: 20 jan. 2023

Update 31-10: Wij zijn blij verrast met de vele binnengekomen sollicitaties. De eerste sollicitatiegesprekken zijn ingepland en we verwachten hieruit een fijne, nieuwe collega te mogen verwelkomen. Bedankt voor de interesse in ons bedrijf. We hebben nog andere vacatures openstaan.

Wij zoeken een administratief medewerker voor ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Dus zoek jij een leuke, nieuwe baan in een fijne werkomgeving, lees dan hieronder wat de functie precies inhoudt.


Je werkzaamheden bestaan uit het verwerken van inkoopfacturen, facturen versturen, debiteurenadministratie en verdere voorkomende administratieve werkzaamheden.


Wij zoeken iemand voor minimaal 24 uur per week. Deze functie is dus ideaal voor iemand die parttime wil werken, bijvoorbeeld tijdens schooluren. Je krijgt een laptop van de zaak en de koffie is prima te drinken. Je komt te werken op de afdeling administratie in een klein en gezellig team in een gloednieuw en modern kantoor in Alphen aan den Rijn. Ben je nieuwsgierig geworden en heb jij minimaal een MBO administratief niv. 4 diploma en affiniteit met bovenstaande werkzaamheden? Kom gerust langs voor een gesprek.


Bel met 06-18044677 (Hans Verkleij) of mail naar administratie@petervdvlist.nl


Zie de foto's hieronder van je nieuwe werkplek:


Ons kantoor waar je zowel je fiets als je auto naast de deur kunt parkeren.


Onze gezellige kantoortuin en sfeervolle kantine waar we dagelijks koffie of thee drinken en met elkaar lunchen. Vergeet vooral de VrijMiBo niet.


Zie jij jezelf hier al zitten (of staan) aan dit sta-/zitbureau?


Benieuwd naar je toekomstige collega's? Bekijk onze teampagina.

Comentários


bottom of page