top of page

Villa's Dammehof

Bijgewerkt op: 12 sep. 2023

Aan de rand van Bodegraven heeft BouwConstruct samen met Aannemingsbedrijf Van der Vlist zes exclusieve vrijstaande woningen van moderne, maar toch landelijke, architectuur op grote kavels ontwikkeld. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd. We zijn in december 2021 gestart met de bouw en de laatste woningen zijn in januari 2023 opgeleverd. Kijk op deze pagina voor meer informatie over dit project.


Februari 2023

In december hebben wij vol trots onze zes riante woningen opgeleverd aan de Dammekant in Bodegraven. Een eerste eigen ontwikkelingsproject waar we met plezier op terug kijken. De prettige samenwerking met de nieuwe bewoners heeft daar zeker ook aan bijgedragen. Daarnaast willen wij alle betrokken partijen bedanken voor hun inzet die gezorgd hebben voor het eindresultaat. Nog een paar laatste foto's. Bij één woning bouwen we nog een garage.


Januari 2023

Alle woningen zijn inmiddels opgeleverd. De laatste opleverpunten worden nagelopen en opgelost.


Oktober 2022

Aan de Dammehof worden de laatste werkzaamheden verricht. De bestrating zit erin en we zijn nu vooral bezig met de afbouw en afwerking. Over een aantal weken worden de woningen opgeleverd en kunnen de toekomstige bewoners zelf verder met welke werkzaamheden nog moeten gebeuren, zoals het (laten) plaatsen van de keuken en verven. Enkele kopers laten nog een aanbouw bouwen.Augustus 2022

Er zijn weer nieuwe dronebeelden gemaakt van de voortgang van de bouw.


Juni 2022

Eén van de bewoners heeft weer foto's met zijn drone gemaakt. Deze zijn hieronder te zien.


Juni 2022

Onze medewerker Pablo heeft weer mooie dronefoto's gemaakt waarop de voortgang goed te zien is.


Mei 2022

De 6 vrijstaande woningen krijgen al aardig vorm. De dakkappen liggen erop. Inmiddels zijn 2 woningen voorzien van een rietbedekking. De pannenlegger start in week 21 voor de overige woningen. In de woningen is de vloerverwarming gelegd en zijn de dekvloeren aangebracht. De Gibobouwer is gestart met de voorbereidingen.Maart 2022

Op vrijdag 11 maart hebben we een kopersbijeenkomst gehouden voor de kopers. Voor hen was dit een eerste kennismaking met elkaar en tevens een kijkmoment bij de toekomstige woningen onder het genot van een lekker hapje en drankje. Wat een stralende middag en wat mooi om de voortgang van de bouw zo met elkaar te kunnen vieren.

Tevens zijn er nog de volgende dag dronefoto's gemaakt:


Maart 2022

De bouw van de woningen vordert goed en dat is mooi zichtbaar op onderstaande dronefoto’s die door onze medewerker Pablo zijn gemaakt. Op vrijdag 5 maart zijn bij woning 1 t/m 3 de eerste verdiepingsvloeren gestort. Bij woning 4 t/m 6 worden de eerste verdiepingsvloeren op 11 maart a.s. gestort en is het leidingwerk nu nog zichtbaar op de foto.


Februari 2022

Inmiddels is begonnen met het opbouwen van de wanden middels kalkzandsteen lijmelementen.


Januari 2022

Eén van de toekomstige bewoners heeft, net als in december (zie verder naar beneden), dronebeelden gemaakt. Dit was een paar dagen later dan de foto's van 27 januari.


Januari 2022

In het nieuwe jaar 2022 zijn we begonnen met de funderingen voor de woningen te storten. Het heiwerk was al gereed voor de kerstvakantie. In de funderingen zijn sparingen opgenomen voor de installaties zoals die eerder door de kopers met ons en de installateur zijn afgestemd. Na de stort en het ontkisten van de fundering zijn de installaties aangebracht, voordat de begane grondvloer gelegd kon gaan worden. Inmiddels zijn in de laatste week van januari de begane grondvloeren gelegd en is een start gemaakt met het lijmen van de kalkzandsteenlijmelementen. Rondom de woningen is het terrein bouwrijp gemaakt voor het plaatsen van de steigers. De steigers hebben we straks nodig om de veiligheid op hoogte te garanderen. De foto's hieronder zijn gemaakt op 27 januari en hierop is te zien dat van sommige woningen de begane grondvloeren al zijn gestort.


December 2021

Eén van de toekomstige bewoners heeft dronebeelden gemaakt.