top of page

Werkplezier staat voorop bij Aannemingsbedrijf Van der Vlist

Alles staat of valt met goed gereedschap en goed gezelschap. “Een goed merk en goed werkend gereedschap draagt bij aan het werkplezier”, is het credo van Peter van der Vlist, directeur en eigenaar van Aannemingsbedrijf Van der Vlist B.V. uit Reeuwijk. Maar ook dat biertje met collega’s op vrijdagmiddag, of die nieuwe werkbus, zijn minstens zo belangrijk. “Je moet met plezier naar je werk gaan en het naar je zin hebben met je collega’s. Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en zetten ons daar ook voor in, zoals met onze jaarlijkse barbecue en Kerstborrel.”


Werk je in de bouwsector, dan liggen de vacatures voor het oprapen. Ook Peter kan goede vakmensen gebruiken. Waarom je voor dit bedrijf moet kiezen? “Hier heb je toekomstperspectief. We zijn een gezond en groeiend bedrijf en je kunt hier alle kanten op. Heb je ambities om voorman of zelfs projectleider te worden, dan zijn die mogelijkheden er. Meedenken wordt op prijs gesteld”, aldus Peter. “Bovendien vind ik het belangrijk dat onze medewerkers met goed materieel op pad gaan, dus we blijven investeren in ons wagen- en kraanpark. Daarom is praktisch al ons gereedschap van Hilti, toch wel het topmerk in de bouw.”


Dichtbij huis

Als aan de medewerkers wordt gevraagd wat het werken voor Peter nog meer zo prettig maakt, blijken dat vooral de afwisseling en de korte afstanden te zijn. “Geen werk is hetzelfde; de ene dag bouw je mee aan bedrijfsunits en de andere dag vervang je ergens een kozijn. Dat maakt het werk leuk en divers”, aldus Richard. “Verder zijn alle projecten lekker in de buurt.” Iets wat ook Stephan erg prettig vindt: “Bij grotere bouwbedrijven zit je soms drie uur per dag in de auto om van en naar een werk te gaan. Dat vind ik helemaal niets. Bij Van der Vlist ben je tenminste op tijd thuis.” Beide heren werken momenteel aan de nieuwe bedrijfsunits in Bodegraven die Peter bouwt.


Tip top in orde

Bij het aannemingsbedrijf is alles goed geregeld. Het nieuwe magazijn in Alphen aan den Rijn is uitgerust met een flinke voorraad materiaal en gereedschap. De magazijnchef houdt hier toezicht en zorgt dat alles tip top in orde is. Als iets kapot is, zorgt hij dat het gerepareerd of vervangen wordt. Hieruit blijkt nogmaals dat Peter zorgt dat het zijn medewerkers aan niks ontbreekt.


Wie zoekt Peter? “Allround timmermannen! We blijven groeien dus ook projectleiders, voormannen, uitvoerders en kraanmachinisten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.” Solliciteren kan via administratie@petervdvlist.nl of via de website: aannemingsbedrijfvdvlist.nl.bottom of page