top of page

Zorgcomplex in Schoonhoven

Bijgewerkt op: 7 dagen geleden

Voor Van Mierlo maken wij het complete betonwerk bestaande uit fundering, begane grondvloer, plaatsen van kolommen, plaatsen van verdiepingsvloer bestaande kanaal- en breedplaatvloer, uittimmeren verdiepte balken.


September 2023

Er is deze week circa 200 kub beton gestort ten behoeve van de 1e verdiepingsvloer, welke bestaat uit 600 m2 kanaalplaten en 500 m2 breedplaten. Dit project loopt voorspoedig en onze mannen Pablo, Piotr en Jakub (met hulp van Carl) leveren hier mooi werk af. Op dit moment bezig zijn we bezig met het bouwen van de ondersteuning van het trappenhuis en wordt vandaag (15 september) de fundering van de kapschuur gestort. Volgende week starten we met de ondersteuning van de 2e verdieping.


Augustus 2023

In de bouwvak is de lijmer doorgegaan met het lijmen van de elementen (bouwmuur), zodat wij direct na de bouwvak konden starten met het bouwen van de ondersteuning. En afgelopen week hebben we het complete vloerveld weggelegd. Inmiddels zijn de vlechters en installateurs bezig met het aanbrengen van de onderwapening en installatiewerk. De stort van deze vloer staat gepland op 8 september.


Juli 2023

Momenteel werken wij hier aan de begane grondvloer. Die zullen we nog voor de bouwvak opleveren.


bottom of page