Project Haagse Hendrik

Bijgewerkt: jan 18

Jonathanstraat in Den Haag

Januari

De eerste drie blokken prefab woningen zijn geplaatst. Aan de andere kant van de straat verreist het appartementencomplex, waarvan voor de eerste verdieping het beton is gestort. Op de foto's zijn onze kranen te zien die wij via ons eigen kraanbedrijf inzetten.
Oktober

Wij zijn in opdracht voor Heembouw Wonen gestart met het project ‘Haagse Hendrik’ aan de Jonathanstraat, de Schimmelweg, Van Meursstraat en de Doctor Schaepmanstraat in Den Haag. Dit project bestaat uit 50 appartementen en 104 eengezinswoningen en beneden- en bovenwoningen.

Haagse Hendrik bestaat uit twee verschillende bouwplaatsen naast elkaar: op de ene bouwplaats worden de woningen gerealiseerd. Op de andere bouwplaats komt het appartementencomplex. Voor Heembouw maken wij het hele betonwerk, inclusief het stellen van de prefab wanden. Het appartementencomplex is opgebouwd uit kalkzandsteenwanden en een breedplaatvloer met prefab galerijplaten. De kalkzandsteenwanden worden door Heembouw gelijmd en de overige handelingen voert Peter van der Vlist Betonwerken uit. Wij hebben twee eigen kranen bij dit project aan het werk staan: voor de woningen met prefab elementen wordt een rupskraan ingezet en op het appartementencomplex komt een Potain IGO 130 te staan.


Momenteel hebben wij de fundering uitgezet. Deze fase is op de foto’s te zien.

© 2020 Aannemingsbedrijf Van der Vlist BV | Privacy verklaring | Onder beheer van Creaties van Thoen

  • Facebook
  • Linkedin