top of page

Project Overteylingen

Bijgewerkt op: 4 nov. 2022


Laan van Overteylingen in Sassenheim

 

Afgelopen september zijn wij gestart met het betonwerk voor het project Overteylingen van Van Rhijn Bouw. Hier worden 130 woningen en appartementen gerealiseerd. Het project omvat verschillende woningtypes, zoals appartementen, starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Onder het appartementenblok komt een half verdiepte kelder te liggen die compleet in het werk is gestort. Verder is het project opgebouwd uit natte vloeren en prefab wanden. Naast het realiseren van de funderingen van de woningen bouwen wij het complete betoncasco van het appartementencomplex, inclusief de prefab wanden.


Dit project is inmiddels afgerond.


April 2021

Het complex reist omhoog. Vandaag, 8 april, is de vloerondersteuning geplaatst. Morgen worden breedplaatvloeren gelegd.Maart 2021

Inmiddels zijn we een stuk verder met dit project. Onze uitvoerder Marco heeft met zijn team de begane vloer van het appartementencomplex gestort. Mooie overzichtsfoto's genomen vanuit de kraan. Aankomende week starten we met de wanden.November 2020

We zijn inmiddels een stuk verder. Een deel van de half verdiepte kelder is gestort. Het onderste deel van de liftschachten worden momenteel in beton gestort.

 

September 2020

In september zijn wij gestart met het betonwerk voor het project Overteylingen van Van Rhijn Bouw. Hier worden 130 woningen en appartementen gerealiseerd. Het project omvat verschillende woningtypes, zoals appartementen, starterswoningen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Onder het appartementenblok komt een half verdiepte kelder te liggen die compleet in het werk is gestort. Verder is het project opgebouwd uit natte vloeren en prefab wanden. Naast het realiseren van de funderingen van de woningen bouwen wij het complete betoncasco van het appartementencomplex, inclusief de prefab wanden.


Comments


bottom of page